Tento lahodný recept je hotový za pouhých 20 minut a z níže uvedených ingrediencí vyrobíte až 8 porcí.
Ingredience
- 360 ml kávového likéru (doporučujeme Kahlúa)
- 240 ml tmavého kakaového likéru
- 360 ml vodky
- 240 ml vychlazeného espressa
- 1 pomerančový klínek
- Krystalky pomerančového cukru
- 12 kostek ledu
Postup
- Kávový a kakaový likér, vodku a espresso smíchejte v malém džbánku. Přikryjte džbán potravinovou fólií a dejte jej do mrazáku na přibližně tři hodiny.
- Mezitím potřete okraje osmi sklenic na martini klínem od pomeranče. Namočte okraje do krystalků cukru, aby se lehce obalily. Sklenice vložte do mrazničky.
- Do směsi vodky přidejte kostky ledu a prudce míchejte, dokud se led nezačne rozpouštět. Směs přecedíme do připravených sklenic a podáváme.