Jednoduchý recept na artyčokový dip

DressingyOmáčky a dipy
pexels-valeria-boltneva-1200358

Tento krémový dip z artyčoků podávejte s nakrájenými bagetami nebo pita chipsy.

Ingredience

  • 1 plechovka artyčokových srdíček (400 g), okapané a nakrájené na kousky
  • 1 šálek majonézy
  • 1 šálek strouhaného parmezánu

Postup

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Smíchejte artyčoková srdíčka, majonézu a parmezán a dobře promíchejte. Směs rozetřete do zapékací misky o rozměrech 23×33 cm.
  3. Pečte v předehřáté troubě, dokud se nevytvoří bublinky a nezíská zlatohnědou barvu, asi 15 až 20 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang