Recept na nejlepší mac and cheese
Mac and cheese – nebo makarony se sýrem – patří, zejména v zámoří, mezi oblíbená...
Jídlo bez masa? Uvařit a připravit takové jídlo není nijak náročné ani zdlouhavé. Nejčastějšími a nejpoužívanějšími surovinami jsou těstoviny, které se dají připravit na mnoho způsobů. K těstovinám se dá využít jakákoliv zelenina či různé druhy sýrů. Skvělou volbou jsou také sladké kaše, různé recepty z brambor, rizota či luštěniny.
Nejvyužívanějšími ingrediencemi v bezmasých pokrmech jsou hojně využívány houby a také mnoho bylinek a zeleniny. Například takové domácí fleky s houbami jsou skvělou volbou pro výtečný oběd.
Česká kuchyně, a nejen ta, skrývá nespočet receptů na bezmasá jídla, která jsou velmi oblíbená. Mezi nimi může být například i velmi oblíbený smažený sýr, bramborové placky nebo třeba i brambory s máslem, solí a tvarohem.
Recept na nejlepší mac and cheese
Mac and cheese – nebo makarony se sýrem – patří, zejména v zámoří, mezi oblíbená...
Kapustový salát s jablky, brusinkami a pekanovými ořechy – recept
Kapusta nemusí nutně patřit jen do teplých pokrmů. Výborně chutná například v tomto...
Nejlepší recept na veganskou pizzu
Veganská jídla mohou i navzdory absenci přísad živočišného původu chutnat zkrátka...
Pečený sýr brie – recept
Představujeme vám ten nejjednodušší předkrm na světě – zapečený brie. Vyzkoušejte...
Recept na snadný burger z černých fazolí
Tento recept na hamburger s černými fazolemi připravíte za méně než 30 minut. Udělejte ho...
Recept na křupavou pečenou cizrnu
Pečená cizrna je skvělá veganská svačinka plná bílkovin. Vychutnejte si ji samotnou nebo...
Snadný recept na rýžový pilaf
S pomocí tohoto receptu si doma připravíte vynikající rýžový pilaf. Postačí vám k tomu...
Dýňové špagety – recept
Špagetová dýně je stále ještě relativně málo známá zelenina, která má ovšem skvělé...
Francouzský toast – recept
Francouzský toast je báječnou pochoutkou, kterou si můžete připravit k snídani, svačině,...
Ravioli – nejlepší recepty pro začátečníky
Výroba domácích raviol je opravdová práce plná lásky. Mezi hnětením a odpočíváním...
Zelné placky – nejlepší recept
Zelné placky připravené z bílého, červeného či kysaného zelí, bramborovo zelné placky...
Vegetariánské chilli
Příprava: 20 minutVaření: 40 minutPorce: 4 Ingredience 2 lžíce extra panenského...
Špenát v bramborovém těstíčku
Recept je kombinací bazalkového tofu, parmezánu, vařených brambor, jarních cibulek,...
Špenátová frittata
Příprava: 15 minutVaření: 25 minutPorce: 4 Ingredience 9 velkých vajec2 lžíce...
Domácí frittata
Jednoduchá a rychlá svačina nebo večeře. Pro milovníky vajec a vaječných omelet je to to...
Pečená frittata
Příprava: 15 minutPečení: 25 minutPorce: 4 Ingredience 6 vajechrst sýrakapka...
Glazované batáty
Příprava: 30 minutPečení: 30 minutPorce: 5 Ingredience 1 kg batátů1/4 šálku másla...
Makaróny se sýrem z tlakového hrnce – recept
Milujeme víceúčelové kuchyňské pomůcky, které nám usnadňují život, a proto je Instant...
Jednoduché sushi
Příprava: 40 minut Vaření: 15 minut Náročnost: snadné Porce: 6 Ingredience na...
Špenát restovaný na česneku – recept
Příprava Příprava: 6 minutVaření: 4 minutCelkem: 10 minut Porce: 6 Ingredience 1,5...
Maki Sushi
Příprava: 15 minutVaření: 10 minutCelkem: 25 minutPorce: 3 Ingredience na rýži 2 hrnky...
Chleba ve vajíčku – recept – jak udělat a vylepšit
Určitě znáte známý recept na chleba ve vajíčku, pamatujete si, jak Vám ho dělala maminka...
Domácí makaróny se sýrem – recept
Jedná se o pěkně syté makaróny se sýrem. Podávejte se salátem a získáte skvělou...
Lasagne s karamelizovanou dýní a špenátem – recept
Vychutnejte si tyto vegetariánské lasagne s vrstvami špenátu a pomalu pečené máslové...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang