Připravte si koktejl, díky kterému se myšlenkami dostanete na karibskou pláž. Tento ovocný, tropický koktejl je osvěžující a snadno ho připravíte za 5 minut.
Ingredience
- 1 zralé mango, oloupané
- 1 láhev cavy (španělského šumivého vína)
- 1 lžíce citronové soli pico di gallo
- 1 limetka, rozpůlená
- 4 lžičky čerstvé zázvorové šťávy
- 1/2 šálku mangového sorbetu
Postup
- Nakrájejte mango na středně velké kousky a dejte je zmrazit.
- Na malý talířek přidejte citronovou sůl pico di gallo, do dalšího malého talířku přidejte šťávu z 1/2 limetky.
- Okraje každé sklenice ponořte nejprve do limetkové šťávy a poté do soli.
- Do sklenic nalijte velmi vychlazenou cavu, každou sklenici pokapejte čerstvou zázvorovou šťávou a přidejte několik kousků zmraženého manga.
- Navrch dejte malý kopeček mangového sorbetu a podávejte.