zelene_fazolky-2

Naučte se připravovat čerstvé zelené fazolky na grilu. Skvělý a snadný způsob, jak zužitkovat zelené fazolky ze zahrádky při grilování během příjemného letního večera.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Grilovaní: 10 minut
  • Celkem: 15 minut

Ingredience

  • 450 g čerstvých zelených fazolek, ořezaných
  • ¼ šálku olivového oleje
  • 1 lžička mletého česneku
  • 1 lžička soli

Postup

  1. V míse smíchejte zelené fazolky, olivový olej, česnek a sůl a promíchejte je. Fazolky nechte 30 minut marinovat.
  2. Předehřejte gril na střední teplotu a rošt lehce potřete olejem. Zelené fazolky rozložte na grilovací pánev.
  3. Umístěte grilovací pánev na předehřátý gril. Zelené fazolky opékejte a míchejte, dokud lehce nezuhelnatí, asi 10 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang