Recept na steak z tuňáka v marinádě
Tuňáka v konzervě známe všichni. Ale steak z této lahodné ryby, to je něco úplně...
Grilované ryby neodmyslitelně patří k létu nebo k letní dovolené u moře. Chuť a vůně grilovaných ryb jsou neodolatelné. Navíc je rybí maso velmi snadno stravitelné a jednoduché na přípravu, poněvadž u ryb stačí kolikrát pouze kus citronu, pár bylinek a sůl, ryby si pak vykouzlí chuť masa samy.
Samozřejmě se nabízí i možnost využít připravenou marinádu na ryby. Nejlepší filety jsou pak z tuňáka a z lososa, navíc nemají kosti, takže jsou vhodné i pro děti.
Ke grilované rybě se nejvíce hodí také grilovaná zelenina, pečivo nebo jakékoliv zeleninové saláty, případně i americké brambory spolu s nějakým výrazným dipem.
Recept na steak z tuňáka v marinádě
Tuňáka v konzervě známe všichni. Ale steak z této lahodné ryby, to je něco úplně...
Český kapr
Již řadu let se v hotelu Zvíkov na Zvíkovském podhradí koná soutěž Český kapr. Soutěž...
Filet z tresky s bramborovo – dýňovým pyré
Ingredience omytý a osušený filet z mořského vlka 150 golej na pečení 5...
Grilovaný filet mořského vlka v pomerančové marinádě se salátem z bulguru
Ingredience na rybu filet mořského vlka 150-200g½ pomerančešťáva z ½...
Treska v krustě
Treska v krustě Ingredience na jednu porci: 1 omytý a osušený filet z tresky 150-200 g2...
Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou
Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou Ingredience na steak: steak z tuňáka 120...
Losos vs. pstruh lososový
Jezte ryby, jsou zdravé – záleží ale na tom, kterou studii zrovna čtete. Experti se...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang