Řepné pečivo s hráškovým pyré, sýrem halloumi, křepelčím vejcem a bazalkovým kaviárem
Dneska máme pro vás trochu překvapivě slaný recept. Představte si, že jste otevřeli svoje...
Více než polovina lidí, kteří od jara až do podzimu grilují, milují tepelně upravené různé druhy sýrů. Nejoblíbenějším sýrem na gril je hermelín, který se dá jednoduše naložit do marinády, poté zabalit do alobalu a ugrilovat. Celá příprava je velmi jednoduchá.
Ze sýrů na grilování jsou také výborné i oštiepoky, sýry halloumi nebo různé druhy kozích sýrů.
K různým druhům grilovaným sýrům se hodí i určité přílohy či omáčky. Například ke kozímu sýru je výborné grilované ovoce, oštiepok nebo hermelín je naopak výtečný s různými marmelády či brusikami a samozřejmě pečivo.
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang