Hovězí na smetaně na toastu – recept

Hlavní jídlaHovězí masoMasoMinutkySnacky

Tento recept na drcené hovězí maso se snadno připravuje a skvěle chutná se studeným pivem. Podávejte s toasty.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Doba vaření: 10 minut
  • Celkem: 20 minut
  • Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 a 1/2 šálku teplého mléka
  • 1 sklenice sušeného hovězího masa
  • špetka kajúnského pepře

Postup

  1. Rozpustíme máslo ve středně velkém hrnci na mírném ohni. Přidáme mouku a šleháme ji do hladka. Po troškách přidáváme mléko a po každém přidání dobře prošleháme.
  2. Přivedeme k varu na středním plamenu a za stálého míchání vaříme, dokud nezhoustne. Vmícháme hovězí maso a kajúnský pepř. Vaříme, dokud se nezahřeje.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang