
Ingredience
- 1 kg jablek
- 3 vejce
- 30 dkg polohrubé mouky
- ½ lžičky skořice
- 4 dl vína
Postup
Jablka nastrouháme, trochu osolíme, přidáme vejce, polohrubou mouku a skořici a zalijeme vínem. Uhněteme těsto a upečeme lívanečky.
Jablka nastrouháme, trochu osolíme, přidáme vejce, polohrubou mouku a skořici a zalijeme vínem. Uhněteme těsto a upečeme lívanečky.
Schwarzwaldský dort – nejlepší recept
Recept na nejlepší lívance bez kynutí a droždí – hrníčkové
Špaldová vánočka z žitného kvásku
Lívance z ovesných vloček – zdravé, z banánu
Celozrnné banánové vafle s borůvkami, ostružinami a javorovým sirupem
Jáhlový koláč – recept
Hruškový dort s krémem a hruškový koláč s pudinkem
Máslové sušenky za 20 minut – recept
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang