Nejlepší recept na kuřecí Cordon Bleu

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMasoSlané recepty
cordon-bleu-recept

V populárním pokrmu s názvem Cordon Bleu se snoubí jemná chuť sýra, kuřecího masa a lahodné šunky v křupavém trojobale. Naučte se s námi připravit domácí Cordon Bleu snadno a rychle.

Příprava

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 30 minut
  • Celkem: 45 minut

Ingredience

  • Olej ve spreji
  • Strouhanka
  • 2 menší kuřecí prsní plátky
  • Sůl a pepř
  • Švýcarský sýr (4 plátky)
  • Šunka (4-6 plátků)
  • Majonéza (3 lžičky)
  • Dijonská hořčice (1 1/2 lžičky)

Postup

  1. Předehřejte troubu na 200 °C. Vysypejte strouhanku na pečicí plech a postříkejte olejem ve spreji. Pečte 3 minuty a přemístěte do mísy.
  2. V každém z kousků masa vyřízněte kapsu. Sýr přeložte napůl a vložte 2 kousky do každé z kapes, totéž udělejte se šunkou. zavřete kapsy, zajistěte párátkem, osolte a opepřete.
  3. Smíchejte v misce majonézu, hořčici, sůl a pepř, a potřete směsí kuřecí kapsy. Nakonec posypejte opečenou strouhankou a postříkejte olejem ve spreji.
  4. Pečte v předehřáté troubě 25-30 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang