Ingredience

  • 250 g masa bez kostí
  • 1 vejce
  • 2 lžičky solamylu
  • 50 g sterilované kapie
  • 2 cibule
  • 1 strouček česneku
  • 3 lžíce oleje
  • sůl
  • 1/2 dl bílého vína
  • 1 lžička sójové omáčky
  • cukr
  • mletý zázvor

Postup

Maso nakrájíme přes vlákno na nudličky, přidáme zázvor, rozšlehané vejce, solamyl a lžíci vody, vše dobře promícháme. Necháme v chladnu minimálně hodinu odležet. Kapii nakrájíme na nudličky, ciboli na tenlá půlkolečka, rozetřeme česnek. Maso dáme na rozpálený olej, za stálého míchání smažíme asi 2 minuty.

Přidáme cibuli, smažíme minutu, přidáme česnek, kapii, sójovou omáčku, cukr, zalijeme vínem a dusíme minutu. Podáváme s rýží.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang