Marináda na fajitas – recept

MarinádySlané recepty

Jednoduchý recept na lahodnou marinádu na fajitas z limetkové šťáv, olivového oleje a sójové omáčky, okořeněná kajúnským a černým pepřem. Připravte si marinádu až na 2 kg masa.

Příprava

  • Příprava: 15 minut
  • Počet porcí: 2 šálky

Ingredience

  • 1/4 šálku limetkové šťávy
  • 1/3 šálku vody
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 rozdrcené stroužky česneku
  • 2 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky tekutého kouřového aroma
  • 1/2 lžičky kajúnského pepře
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře

Postup

  1. V misce smícháme limetkovou šťávu, vodu, olivový olej, česnek, sójovou omáčku, sůl a tekuté kouřové aroma. Vmícháme kajúnský a černý pepř.
  2. Do marinády vložíme požadované maso a uložíme do lednice alespoň na 2 hodiny nebo přes noc.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang