Nejlepší marináda na steaky – recept

MarinádySlané recepty

Použijte tuto nejlepší marinádu na vysoký roštěnec, žebírka, Rib Eye steak či jakýkoli jiný kus hovězího masa.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Počet porcí: 1 šálek

Ingredience

  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 1/4 šálku balzamikového octa
  • 1/4 šálku worcestrové omáčky
  • 1/4 šálku sójové omáčky
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 2 lžičky mletého česneku
  • špetka soli a pepře dle chuti

Postup

  1. V malé misce smícháme olivový olej, balzamikový ocet, worcestrovou omáčku, sójovou omáčku, dijonskou hořčici a česnek.
  2. Dochutíme solí a pepřem.
  3. Pro nejlepší chuť marinujeme steaky alespoň po dobu 2 hodin.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang