nejlepsi-domaci-brownies

Hledáte ten opravdu nejlepší recept na čokoládové brownies? Už nemusíte. Připravte si doma lahodné a chuťově bohaté brownies, kterých se už nikdy nebudete chtít vzdát. Dodejte tomuto dezertu svěžest malinovou zmrzlinou.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření: 45 minut
  • Celkem: 50 minut

Ingredience

  • 1 a 1/2 šálku cukru krystal
  • 3/4 hrnku hladké mouky
  • 2/3 šálku kakaového prášku
  • 1/2 šálku moučkového cukru
  • 1/2 šálku hořké čokolády
  • 3/4 lžičky mořské soli
  • 2 velká vejce
  • 1/2 šálku řepkového oleje nebo extra panenského olivového oleje
  • 2 lžíce vody
  • 1/2 lžičky vanilky
  • Čokoládové lupínky

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 °C. Misku na pečení lehce postříkejte sprejem na pečení a vyložte ji pečicím papírem. Nastříkejte pečicí papír.
  2. Ve středně velké míse smíchejte cukr, mouku, kakaový prášek, moučkový cukr, čokoládové lupínky a sůl.
  3. Ve velké míse vyšlehejte vejce, olivový olej, vodu a vanilku.
  4. Suchou směs nasypte na mokrou a míchejte, dokud se nespojí.
  5. Nalijte těsto do připravené formy a stěrkou uhlaďte povrch. Pečte 40 až 48 minut, nebo dokud se na párátko nevypíchne jen pár drobků.
  6. Před krájením zcela vychladněte. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě při pokojové teplotě až 3 dny.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang