Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou – Recept

Hlavní jídlaRybySumecSýrová omáčkaUzeniny

Ingredience

  • pangasius
  • olej
  • salám
  • sherry
  • sýr
  • šlehačka

Postup

Pangasia osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dokřupava. Uchováme v teple, například zabalené do alobalu. Do výpeku vložíme na proužky nakrájený salám (pokud je oleje příliš, tak ho odebereme), orestujeme a zastříkneme sherry. Vypneme plotýnku, vložíme sýr, necháme ho roztavit, přidáme šlehačku, osolíme, případně dopepříme a dobře promícháme.

Opečené filety pangasia vložíme do zapékací misky, potřeme sýrovým krémem (podle potřeby ho můžeme povolit mlékem) a krátce zapečeme v rozpálené troubě.

Ryba pangasius je oblíbená na spoustu způsobů, zde některé osvědčené recepty na pangasius.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang