Pangasius v mandlovo-kokosovém trojobalu – recept

Hlavní jídlaMinutkyRybySumec

Ingredience

  • 800 g filetů z pangasia
  • 2 lžíce mandlových plátků
  • 2 lžíce kokosové moučky
  • směs drcených pepřů
  • 4 lžíce strouhanky
  • hladká mouka
  • 1 vejce
  • sůl
  • olej na smažení

Postup

Rozmražené filety osušíme, osolíme a lehce okořeníme drceným pepřem. Obalíme v hladké mouce, namočíme do rozšlehaných vajec a obalíme směsí strouhanky, mandlových plátků a kokosové moučky. Aby byl trojobal křupavější, obalíme rybu ve vejci a mandlovo-kokosové směsi ještě podruhé. Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.

A jako součást dezertu může být třeba kokosové máslo, tady je vyzkoušený a oblíbený recept na domácí kokosové máslo se snadnou přípravou za pár minut.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang