Pečeně Mississippi – lahodný recept z pomalého hrnce

Hlavní jídlaHovězí masoMasoPomalý hrnec
pecene-mississippi

Pečeně Mississippi v sobě kombinuje lahodnou chuť masa, zelených fazolek a zeleniny, a skvěle vás zasytí ať už jako vydatný oběd, nebo jako večeře.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření: 8 hodin
  • Celkem: 8 hodin 5 minut

Ingredience

  • Roštěnec (1,3 kg)
  • Omáčka pepperoncini (1 balení)
  • Hovězí omáčka (1 balení)
  • Farmářský dresing (1 balení)
  • Sůl a pepř na dochucení

Postup

Do pomalého hrnce vložte roštěnec, omáčky, sůl a pepř, a pečte při nejnižším stupni 8 hodin, dokud maso nebude možné rozdělit vidličkou. Vyjměte roštěnec, za pomoci dvou vidliček ho natrhejte na kousky, vraťte k omáčkám a celý pokrm před servírováním zabalte do alobalu, aby si maso uchovalo svou teplotu.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang