
- Příprava: 10 minut
- Pečení: 50 minut
- Porce: 8
Ingredience
- 1 plechovka dýňového pyré
- 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
- 2 velká vejce
- 1 lžička mleté skořice
- ½ čajové lžičky mletého zázvoru
- ½ lžičky mletého muškátového oříšku
- ½ lžičky soli
- 1 nepečený koláčový korpus
Postup
- Předehřejte troubu na 220 °C.
- Dýňové pyré, kondenzované mléko, vejce, skořici, zázvor, muškátový oříšek a sůl vyšlehejte ve střední míse dohladka. Nalijte na korpus.
- Pečte v předehřáté troubě 15 minut.
- Snižte teplotu trouby na 175 °C a pečte, dokud nůž zapíchnutý do těsta nevyjde čistý, 35 až 40 minut.
- Před podáváním nechte vychladnout.