Pikantní kuřecí barbeque v pomalém hrnci – recept

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMasoOmáčkyPomalý hrnec
micheile-dot-com-eb3pi5-u8l8-unsplash

Tato večeře s kuřecím masem v hrnci využívá pomalý hrnec k přípravě skvělé variace na základní grilované kuře. Kuřecí prsa vhoďte do nádoby a podávejte s pečenými bramborami.

Ingredience

  • 6 zmrazených půlek kuřecích prsou bez kůže a kostí
  • barbeque marináda
  • ½ šálku italské salátové zálivky
  • ¼ šálku hnědého cukru
  • 2 lžíce worcesterové omáčky

Postup

  1. Vložte kuře do pomalého hrnce. V misce smíchejte barbeque omáčku, italský salátový dresink, hnědý cukr a worcesterovou omáčku a směs nalijte na kuře.
  2. Zakryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 6 až 8 hodin nebo na vysokém stupni po dobu 3 až 4 hodin.
  3. Kuře polijte omáčkou a podávejte.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang