Ingredience:

  • 200 g piškotů
  • 250 g Mascarpone
  • 2 vejce
  • 75 g cukru
  • 5 lžic likéru
  • 1/2 šálku silné černé kávy s cukrem (vychlazené)
  • 5 g želatiny
  • kakao

Postup:

Cukr se žloutky umícháme do pěny. Vmícháme mascarpone, likér a želatinu, až vznikne stejnoměrný krém.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme ho do krému.

Do kávy krátce namáčíme piškoty. Ty vkládáme do formy, na ně mažeme krém, opět pokládáme vrstvu piškotů a na ní vrstvíme krém.

Nakonec dáme tiramisu na 3 hodiny do ledničky.

Před podáváním ozdobíme kakaem.

IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang