Remuládová omáčka – recept

DressingyOmáčkyOmáčky a dipy
Remuláda

Remuládovou omáčku v louisianském stylu snadno připravíte z majonézy, koření, křenu a pálivé omáčky. Je hotová za pouhých 10 minut.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut

Ingredience

  • 1 a 1/4 šálku majonézy
  • 1/4 šálku hořčice (pokud možno kreolské)
  • 1 lžíce sladké papriky
  • 1 až 2 lžičky cajunského nebo kreolského koření
  • 2 lžičky připraveného křenu
  • 1 lžička šťávy z nakládaných okurek
  • 1 lžička pálivé omáčky
  • 1 velký stroužek česneku, rozetřený a rozmačkaný

Postup

  1. Všechny ingredience smíchejte ve střední míse.
  2. Začněte s 1 lžičkou cajunského nebo kreolského koření a podle chuti přidejte zbývající lžičku.
  3. Remuláda je lepší, když ji necháte několik hodin odležet, aby se chutě spojily.
  4. Uchovávejte v chladu.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang