Řepné rizoto s kokosovým mlékem
Zeleninové pokrmy jsou skvělé a poskytují nekonečný prostor pro experimentování....
Rizoto je skvělou volbou pro dietnější stravu, kdy lze uvařit mnoho druhů rizot. Na rizoto je přímo speciální rýže, která se nazývá arborio, je kulatá a po uvaření je na povrchu měkká a uvnitř trošičku tužší.
Rizoto může být doplněno drůbežím masem nebo i vepřovým trhaným masem. Je ovšem možné uvařit i bezmasé rizoto, které je s houbami a je krémové. Do rizota se také skvěle hodí i krevety. Pokud se pustíte do vegetariánské nebo veganské verze rizota, doplňte jej fazolkami na kyselo.
Oblíbeným rizotem bývá také paella, kdy je rýže doplněna o mořské plody.
Řepné rizoto s kokosovým mlékem
Zeleninové pokrmy jsou skvělé a poskytují nekonečný prostor pro experimentování....
Špenátové špaldoto s brynzou
Špalda je starý druh pšenice, který je pro naše zdraví mnohem příznivější než...
Krémové žampionové kroupoto
Od Vánoc nám ještě zbyly kroupy, které používám pro přípravu houbového kuby, a tak jsem...
Do křupava pečený filet z candáta s kroupovým rizotem
Candát je jednou z nejchutnějších sladkovodních ryb. Dravá ryba z čeledi okounovitých se...
Zapečená rýže
Připravte si rychlý pokrm ze zbytků, který bude velmi rychle hotový a chutný. Pokud nechcete...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang