Jednoduchý recept na sendvič s francouzským dipem

Hlavní jídlaHovězí masoMasoOmáčky a dipySendvičeSnacky

Tento rychlý a snadný recept na sendvič s francouzským dipem si zamiluje celá rodina.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Doba vaření: 10 minut
  • Celkem: 15 minut
  • Počet porcí: 4 sendviče

Ingredience

  • 4 podélně rozdělené bagety na sendviče
  • 1 plechovka hovězího consommé
  • 1 šálek vody
  • 450 g tence nakrájeného lahůdkového hovězího roštěnce
  • 8 plátků sýru provolone

Postup

  1. Předehřejeme troubu na 175 °C. Rozkrojené bagety rozložíme na plech.
  2. Ve středně velkém hrnci na středním plamenu zahřejeme hovězí consommé a vodu, abychom získali bohatý hovězí vývar. Do vývaru vložíme hovězí roštěnou a 3 minuty ji prohříváme. Maso naaranžujeme na bagety a na každý položíme 2 plátky sýra.
  3. Sendviče pečeme v předehřáté troubě asi 5 minut, dokud se sýr nerozpustí.

TIP: Sendviče podávejte s malými miskami teplého dipu na namáčení.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang