sendvice-s-kurecim-masem-2

Tento recept na pomalé vaření Vám umožní vychutnat si opravdu všechny chutě, které sendviče s kuřecím masem nabízí.

Ingredience

  • 1 středně velká cibule nakrájená nadrobno
  • 1 plechovka (170 g) rajčatového protlaku
  • 1/4 šálku kuřecího vývaru se sníženým obsahem sodíku
  • 2 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce jablečného octa
  • 1 lžíce žluté hořčice
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 2 stroužky česneku, mleté
  • 2 lžičky chilli
  • 3/4 lžičky soli
  • 1/8 lžičky kajenského pepře
  • 680 g kuřecích prsou bez kůže a kostí
  • 6 celozrnných hamburgerových housek, rozdělených na části

Recept je na 6 porcí.

Postup

  1. V malé misce smíchejte prvních 11 ingrediencí.
  2. Kuře vložte do tříkilového pomalého hrnce.
  3. Zalijte omáčkou.
  4. Přikryté vařte na nízkém stupni, dokud kuře nezměkne, asi 4-5 hodin.
  5. Vyjměte kuře a nechte ho mírně vychladnout.
  6. Maso rozdrobte dvěma vidličkami.
  7. Vraťte ho do pomalého hrnce a prohřejte.
  8. Podávejte na houskách.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang