Klasická španělská sangria – recept

Koktejly

Ingredience

  • 1 pomeranč nakrájený na plátky
  • 1 limetka nakrájená na plátky
  • 3 lžíce cukru
  • 1 jablko, zbavené jádřinců a nakrájené na plátky
  • 1 láhev červeného vína
  • 700 ml bílého rumu
  • 120ml likéru s pomerančovou příchutí (např. Cointreau)
  • 240 ml pomerančové šťávy
  • 120ml šťávy z granátového jablka
  • 1 litr sodovky, podle chuti

Postup

Do džbánu přidejte pomeranč, limetku, jablko a zalijte červeným vínem, rumem, pomerančovým likérem, pomerančovou šťávou, šťávou z granátového jablka a vmíchejte cukr. Vychlaďte v ledničce. Až budete připraveni k podávání, dolijte sodovkou podle chuti.

Kategorie:

Koktejly

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang