Recept na vegetariánské chilli z pomalého hrnce

FazoleHlavní jídlaPomalý hrnecVegetariánskéZeleninová jídla
vegetarianske-chilli-3

Toto je jednoduchý recept na vegetariánské chilli, které se vaří pomalu a může se vařit, dokud není čas ho podávat.

Ingredience

  • 1 plechovka (560 ml) černé fazolové polévky
  • 1 plechovka (425 g) ledvinových fazolí, propláchnutá a scezená
  • 1 plechovka (425 g) fazolí garbanzo, propláchnutá a okapaná
  • 1 plechovka (450 g) vegetariánských pečených fazolí
  • 1 plechovka (410 g) nakrájených rajčat v pyré
  • 1 plechovka (425 g) kukuřice, okapaná
  • 1 nakrájená cibule
  • 1 zelená paprika, nakrájená na kousky
  • 2 řapíky celeru, nakrájené
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 lžíce chilli nebo podle chuti
  • 1 lžíce sušené petrželky
  • 1 lžíce sušeného oregana
  • 1 lžíce sušené bazalky

Postup

  1. Smíchejte černou fazolovou polévku, fazole, rajčata, kukuřici, cibuli, papriku a celer.
  2. Dochuťte česnekem, chilli, petrželkou, oreganem a bazalkou.
  3. Vařte na vysoké teplotě alespoň 2 hodiny.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang