kaiserky-s-pljeskavicou-1024x589-2552220

Znáte cibuládu? „Marmeláda“ z karamelizované červené cibule se skvěle hodí k pečenému masu a sýrům. V lednici vydrží i dva měsíce a skvěle doprovodí oblíbenou „výletní“ housku ze zbytků pečeného masa. V dobré cibuládě rozhodně nikdy nechybí tymián a dobré červené víno.

Na kaiserku s pečeným vepřovým budete potřebovat:

4294344_baked-300x300-7070132

Kaiserka natural je typickým představitelem světlého pšeničného pečiva s měkkou pružnou střídkou a typickou ražbou na povrchu.

  • 2 kaiserky natural
  • cca 120 g pomalu pečeného vepřového i s trochou výpeku
  • 3–4 lžíce cibulády
  • 2 menší hrsti polníčku

Kaiserku rozřízněte a potřete jí trochou výpeku z vepřového. Maso natrhejte na vlákna a navršte na kaiserku. Přidejte cibuládu, listy polníčku a podávejte s čerstvou letní zeleninou ze zahrádky nebo farmářského trhu.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang