
Recept na domácí kokosky
Vyzkoušejte recept na tuto lahodnou kokosovou pochoutku. Ingredience 1 a 1/3 šálku...
Kokosky jsou oblíbeným bílkovým cukrovím, které bývá slepeno krémem, avšak může být i bez krému či náplně.
Do precizně vyšlehaných bílků s moučkovým cukrem se přidá strouhaný kokos a poté se lžičkou dělají na pečicí papír bochánky nebo placičky. Případně se dá na těsto použít i pytlík a vytvořit tak kokosové pusinky. Ve své podstatě jsou kokosky lepší variantou sněhových pusinek, a jsou velmi oblíbené jako vánoční cukroví.
Je dobré péct kokosky pozvolna, ideálně na 130-14O stupňů zhruba 20 minut, dokud lehce nezrůžoví. Záleží také na velikosti kokosek.
Recept na domácí kokosky
Vyzkoušejte recept na tuto lahodnou kokosovou pochoutku. Ingredience 1 a 1/3 šálku...
Cukroví, osvědčené tajné zbraně
Podíváme na zoubek druhům cukroví, jejichž recepturu jsem roky ladila k naprosté...
Paleo kokosky
Tyhle kokosky jsou jen lehce "doslazené" kokosovým máslem, tedy se můžou řadit i mezi...
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang