bbq-omacka

Doba přípravy: 10 minut

Počet porcí: 32

Ingredience

  • 1 a ½ šálku hnědého cukru
  • 1 a ½ šálku kečupu
  • ½ šálku červeného vinného octa
  • ½ šálku vody
  • 1 lžíce worcestrové omáčky
  • 2 a ½ lžíce hořčice
  • 2 lžičky sušené papriky
  • 2 lžičky soli
  • 1 a ½ lžičky černého pepře
  • 2 kapky pálivé pepřové omáčky

Postup

V mixéru smíchejte hnědý cukr, kečup, ocet, vodu a worcestrovou omáčku. Dochuťte hořčicí, paprikou, solí, pepřem a pálivou pepřovou omáčkou. Rozmixujte do hladka.

Pro intenzivnější chuť a lepší strukturu přelijte omáčku do malého hrnce. Přiveďte ji k varu na mírném ohni a vařte 1 minutu. Před naplněním do uzavíratelné nádoby nechte vychladnout. Uchovávejte v chladničce.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang