Omáčka Tisíc ostrovů – recept

Omáčky a dipyStudená kuchyněStudené omáčky
omacka-tisic-ostrovu

Omáčka Tisíc ostrovů patří mezi populární zálivky, které můžete použít na pestrou škálu nejrůznějších salátů. S pomocí našeho receptu si omáčku Tisíc ostrovů připravíte snadno a rychle.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut

Ingredience

  • Majonéza (1 hrnek)
  • Nakrájená cibulka (1/4 hrnku)
  • Kečup (2 lžíce)
  • Lák z okurek (2 lžíce)
  • Šťáva z citronu (1 lžička)
  • Sladká paprika (1/2 lžičky)
  • Sůl (1/4 lžičky)

Postup

V malé misce důkladně a opatrně smíchejte všechny ingredience. Umíchejte omáčku dohladka a přemístěte do zavařovací sklenice. Pevně uzavřete sklenici víkem a uložte na 24 hodin do ledničky, aby se všechny ingredience důkladně uložily. Domácí omáčka Tisíc ostrovů vám vydrží v ledničce po dobu až jednoho týdne.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang