Recept na pomalu vařená krůtí prsa

Krůtí masoMaso
Krůtí maso

Až budete mít chuť na něco lahodného, vyzkoušejte tato skvěle ochucená a snadno připravitelná krůtí prsa v pomalém hrnci.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 5 hodin
  • Celkem: 5 hodin 10 minut
  • Počet porcí: 14

Ingredience

  • 1 krůtí prsa s kostí (2,5 až 3 kg), bez kůže
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička sušeného mletého česneku
  • 1 lžička kořeněné soli
  • 1 lžička papriky
  • 1 lžička italského koření
  • 1 lžička pepře
  • 1/2 šálku vody

Postup

  1. Krůtu potřete olejem.
  2. Smíchejte česnek, sůl, papriku, italské koření a pepř a potřete krůtu.
  3. Přeneste do pomalého hrnce a přidejte vodu.
  4. Přikryjte a vařte na nízkém stupni 5-6 hodin nebo do změknutí.

Kategorie:

Krůtí maso | Maso
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang