
Recept – pomazánka z červeného zelí
Ingredience: 3/4 sklenice červeného zelí2 cibule2 kyselé okurky10 dkg měkkého salámu2...
Oblíbené pomazánky na chlebíčky či jednohubky? Nejen tvarohové či sýrové pomazánky, ale také uzeninové pomazánky jsou výtečnou volbou pro studenou kuchyni.
Uzené maso, šunky či jiné uzeniny jsou skvělým základem pro uzeninové pomazánky. Velmi oblíbenou a dávnou je uherská pěna, která je pouze ze salámu, másla a taveného sýru.
Mezi oblíbené uzeninové pomazánky bezpochyby patří i šunková pěna. Samotné uzeniny se pak přidávají například nakrájené na nudličky do hermelínové pomazánky nebo různých pochoutkových salátů, jako je pařížský salát či klasický bramborový salát.
Recept – pomazánka z červeného zelí
Ingredience: 3/4 sklenice červeného zelí2 cibule2 kyselé okurky10 dkg měkkého salámu2...
Pěna z uzeného masa s multicereálním croissantem
Není sice z nejfotogeničtějších, to ale spraví pár kyselých okurek nebo něco...
Recept – bůčková pomazánka
Ingredience: 0,5 kg libového bůčkusůlkmín10 stroužků česneku2 cibulesladkokyselé...
Masová pomazánka – recept
Ingredience 1 kg paprik1 kg rajčat3 větší cibule3 feferonky5 stroužků česneku1 vepřová...
Ďábelská pomazánka – recept
Ingredience 3 hermelíny2 nožičky párků nebo kousek salámu1 cibule1 majonéza1 kysaná...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang