Obložené mísy

Obložené mísy jsou velmi oblíbené ve studené kuchyni, a to především na různé oslavy či rodinné sešlosti. Nejvíce používanými ingrediencemi na obložené mísy bývají různé druhy sýrů, šunky či salámy.

K obloženým mísám lze také zařadit i zeleninové či ovocné mísy.

Do studené kuchyně k obloženým mísám je také možné naservírovat i pomazánky na pečivo či drobné slané pečivo nebo sladké pečivo.

Další kategorie

Svatební koláčky

Jednoduché vázané svatební koláčky – náplň ořechová, povidlová nebo tvarohová

Známé svatební koláčky, které se ovšem skvěle hodí i pro všední dny a nejen svatební...

syrove-prkenko

Recept na sýrové prkénko

Naučte se vyrobit krásné sýrové prkénko pomocí této jednoduché techniky. Doporučuje se 3...

buddha_bowl

Recept na Buddha Bowl

Tento recept na Buddha Bowl je velmi všestranný a zároveň chutný. Rýži, zeleninu a dresink...

charcuterie-board-recept

Jak připravit Charcuterie Board – tác s lahůdkami

Charcuterie Board je doslova prkénko s lahůdkami. Jedná se o oblíbené občerstvení na...

burrito-misa

Rychlá burrito mísa – recept

Rychlá burrito mísa představuje lehkou, rychlou a chutnou večeři. Její příprava je...

Sushi

Sushi lze naplnit libovolnými ingrediencemi. Místo imitace krabího masa zkuste uzeného lososa....

Jednoduché sushi

Příprava: 40 minutVaření: 15 minutNáročnost: snadnéPorce: 6 Ingredience na rýži 300...

plněné datle

Plněné datle a švestky ve slaninovém kabátku

Tento recept přináší rychlý tip na to, co si připravit na Silvestra na uzobávání. Známá...

batátové tousty

Batátové tousty

Batátové tousty. Nejedná se o žádný super složitý recept, spíše se jedná o nápad, jak...

Buddha bowl s řepným hummusem a pečenou karotkou

Poslední dobou jsem si oblíbila tzv. Buddha bowl. Zní to strašně vznešeně a člověk by si...

Servírování na party

Dnešní příspěvek je spíš tip na servírování než recept. Tvar rustikální bagety s...

bageta_kruti_kulicky-1024x651-1103780

Hotovo do 15 minut – Norsko-libanonská fúze

Bageta s uzeným lososem a čerstvým sýrem je notoricky známá a oblíbená, není se čemu...

Dokonalý roastbeef – recept

Pár ingrediencí, notoricky známý postup, a stejně je to recept, před kterým mají kuchaři...

marmelady-9362303

Marmelády k sýrům

Čatní, džemy, marmelády, aspiky, to vše se skvěle hodí k sýrům. Zvláště bezva je...

Špízy nastudeno – recept na nejlepší studené špízy

Líné špízky. Někdy přijde chvíle, kdy se vám opravdu nechce znovu rozpalovat gril (a poté...

Slaný Vánoční stromeček

Suroviny: listové těstozelenina Pomazánka: 1 avokádo1 cibule3 stroužky česneku1/2...

Jednohubky ze sedmizrnného rohlíku s křepelčími vajíčky

Malá křepelčí vajíčka jsou ideální ke zdobení jednohubek. Mají tu správnou velikost,...

Bůček paprikový studený – Recept

Ingredience 1/2 kg bůčkučesneksůlčervená mletá paprika Postup V papiňáku...

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang