
Letní grilování. Jaké pečivo si vybrat a kolik ho můžeme sníst?
Co může být o letních teplých večerech příjemnější než posezení s rodinou nebo s...
Drobné pečivo může být skvělou volbou nejen pro rychlou snídani, ale také pro návštěvu nebo i jako lehká příloha k různým salátům či ke grilovanému masu, zelenině, sýrům či rybám.
Pro návštěvu se také skvěle hodí šneci, kteří mohou být na slano i na sladko, různé šátečky či tyčinky. Příprava drobného pečiva je možná z křehkého, kynutého nebo listového těsta. U náplní těsta se meze nekladou a je rozhodně i na místě různě experimentovat s chutěmi.
Letní grilování. Jaké pečivo si vybrat a kolik ho můžeme sníst?
Co může být o letních teplých večerech příjemnější než posezení s rodinou nebo s...
Co by to bylo za zimu bez vloček?
V dnešním článku se ale budeme věnovat trochu jiným vločkám. A pochutnáte si na nich...
Vícezrnné není celozrnné
Výrobci potravin často nabízí vícezrnné pečivo místo zdraví prospěšnějšího...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang