
Česnekový chléb
Výborný snack sám o sobě, nebo jako příloha ke grilované zelenině či masu. Česnekový...
Křupavá kůrka, nadýchané těsto a neodmyslitelná vůně, tak takové je pečivo. Pro domácí pečivo je nejlepší volbou domácí pekárna, ve které je možné upéct veškeré druhy pečiva, ať už chléb, housky nebo rohlíky, tak i jakékoliv jiné slané pečivo.
Mimo slaného pečiva existuje ovšem i možnost sladkého pečiva, kterými jsou různé croissanty, ať už máslové nebo plněné džemem či čokoládou.
Pečivo neodmyslitelně patří i ke grilování či k salátům, kdy je servírováno jako příloha.
Česnekový chléb
Výborný snack sám o sobě, nebo jako příloha ke grilované zelenině či masu. Česnekový...
Chleba ve vajíčku
Příprava: 8 min.Náročnost: snadnéPorce: 4 Ingredience 4 plátky chleba rozkrojené na...
Sendvič s grilovaným sýrem
Chléb, máslo a sýr Cheddar - tento klasický sendvič připravíte na nepřilnavé...
CHIA RAŽENKA S VEPŘOVOU PANENKOU, KRÉMEM S UZENOU PAPRIKOU A GRILOVANOU ZELENINOU
Ingredience na dvě porce: 2 chia raženky½ polévkové lžíce pomazánkového másla½...
Domácí pečivo – špaldové bagety
Máte rádi čerstvé, křupavé, voňavé domácí pečivo? Tak jste na správné adrese....
3 ústřice do skla
Ústřice obsahují řadu zdraví prospěšných látek, např. jód, sodík, vápník, draslík,...
Domácí burger – recept na domácí bulku a maso, jak připravit a ochutit a maso na burger
Kde se vzal burger? Jednoduše řečeno karbanátek vložený mezi dva plátky rozkrojené housky?...
Další recepty – pečivo, snacky, víno a zdraví
Nápoje Horké i ledové, alkoholické i bez alkoholu, ovocné nebo mléčné. Nejlepší...
Recepty našich maminek, babiček a prababiček
Léto bylo nekonečné, hrášek byl velký jako třešně a třešně byly sladší. Kopřivy...
Sýry s ušlechtilou plísní
Je zajímavé, jak se máslový croissant, který je vnímaný spíš jako sladké pečivo,...
Jak si připravit těsto na …
Základní těsta nejsou až tak složitá, jak se zdá. Dokonce lze klasická základní těsta...
Mrkvový chleba s ořechy a semínky
Mrkvový chleba je recept, který vám nezabere spoustu času – vyžaduje asi 40 minut. Nebudete...
Krok za krokem – Kváskový chléb a bylinkové máslo
Pro mě je chleba docela velký zázrak a také obrovská pochoutka. Neznám snad nikoho, komu by...
Vegan caprese bagetky
Léto znamená také různé oslavy nebo párty a na to je potřeba mít dostatek receptů, abyste...
Focaccia se sušenými rajčaty a olivami
Miluju pečivo! Prostě je to tak a asi s tím těžko něco udělám! Nicméně se jej snažím...
Veganský sladký toust na způsob vánočky
Od chvíle, kdy je má strava složená převážně vegansky se cítím hrozně dobře! Po jídle...
Ragú ze zeleného chřestu
Chřest bych mohla jíst pořád. Osobně jsem tedy větší zastánkyní zeleného chřestu,...
Jak skladovat pečivo?
Kdo by neměl rád čerstvé pečivo! Jenže vzdálenost do obchodu a ochota trávit čas...
Olivovo-kaparová tapenáda
Zůstaly vám z dovolené krásné černé olivy? Čekáte hosty? Tak udělejte k vínu tapenádu!...
Domácí rustikální bageta
Již dávno jsem dospěla k závěru, že pokud si někdy dám pečivo, tak buď jen opravdu...
Pečené papriky s bagetou – recept na nejlepší pečené papriky
Šťavnatá a lehce kouřová chuť pečených paprik jsou esencí léta. Nejlépe chutnají...
Máslový croissant a jeho multicereální bráška
Představte si krásné slunečné víkendové ráno, kdy před vámi na talířku leží...
Proteinový chleba
Když může být horká čokoláda plná vývaru, tak může být i chleba. Nebo ne? Tenhle...
Vánočka
Doba přípravy: 85 minut Doba pečení: 35 minut Ingredience na jednu velkou...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang