
Paštika se šalvějí a koňakem
Rozhodla jsem se paštiku udělat svou, domácí, poctivou, ve které budou jen samé dobré...
Čerstvý chléb z domácí pekárny, čerstvé rohlíky, housky nebo bagetka a k tomu skvělá domácí paštika.
Paštika je delikatesa z vnitřností, zejména z jater, která mohou být vepřová, hovězí či drůbeží.
Udělat domácí paštiku není nic náročného. Navíc se dají domácí paštiky různě dochutit, ať už brusinkami, bylinkami nebo česnekem. Skvěle se hodí pro studenou kuchyni nebo na obložené mísy.
Paštika se šalvějí a koňakem
Rozhodla jsem se paštiku udělat svou, domácí, poctivou, ve které budou jen samé dobré...
Domácí zvěřinová paštika ve skleničce
Listopad je v zásadě férový měsíc – přináší sice tmu, zimu, virózu a první nejapné...
Divoká zvěřina
Máte rádi zvěřinu? Zarytí masožrouti asi odkývají, protože to je prostě maso, ale...
Recept – bramborová paštika
Ingredience: 6 vařených brambor ve slupce3 lžíce krupice1,5 dcl vody5 vajec4 stroužky...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang