Ingredience:

  • 6 vařených brambor ve slupce
  • 3 lžíce krupice
  • 1,5 dcl vody
  • 5 vajec
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžičky majoránky
  • sůl podle chuti
  • 200 g nastrouhané uzeniny
  • tuk na vymazání

Postup:

Vychladlé uvařené brambory oloupeme a nastrouháme. Vložíme do mísy a rozředíme vodou.

Zasypeme hrubou krupicí, přidáme lisovaný česnek, majoránku, sůl a 2 vejce. Zamícháme a přidáme uzeninu.

Vložíme do vymazané zapékací mísy a z vrchu polijeme rozšlehanými vejci.

Zapečeme asi 30 minut.

Za vyzkoušení stojí také recept na přípravu domácí zvěřinové paštiky.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang