
Srbské rizoto z mletého masa – nejlepší recept
Srbské rizoto z mletého masa je jednoduchý pokrm, který lze připravit na jedné pánvi. Na...
Vepřové maso je jedním z nejvíce využívaných tzv. červených mas na celém světě, především v Asii. Z vepřového masa se navíc připravují také různé uzeniny, jako jsou párky, šunky, slaniny nebo klobásy.
Vepřové maso je také plné vitamínů a minerálů. Nejvíce využívaným způsobem zpracování vepřového masa je pečení, kdy je důležité maso poctivě podlévat, aby se nevysušilo a bylo šťavnaté a z výpeku se pak dá připravit skvělá omáčka. Mezi oblíbené části masa patří vepřová panenka, kýta, bůček či pečeně.
Vepřové maso je nejčastěji připravováno v podobě minutek, jako jsou řízky z kýty nebo medailonky z panenky, které mohou být podávány s hranolkami a domácím dipem. Hojně se z vepřového masa připravují také různé omáčky.
Srbské rizoto z mletého masa – nejlepší recept
Srbské rizoto z mletého masa je jednoduchý pokrm, který lze připravit na jedné pánvi. Na...
Snadná pečeně z žebírek
Je to snadné a vynikající a nikdy nezůstanou žádné zbytky. Nejlepší žebírka jsou...
Vepřová panenka zabalená ve slanině v troubě – recept
Příprava Příprava: 30 minut Vaření: 30 minutCelkem: 1 hodinaPorce: 4 Ingredience 14...
Sendvič s vepřovou panenkou
Báječný sendvič amerického stylu se šťavnatou vepřovou panenkou v křupavém obalu....
Marinovaná vepřová panenka v troubě – příprava a recept
Tuto snadnou marinádu připravíte z ingrediencí, které máte doma. Příprava Doba...
Nejlepší lasagne
Příprava: 1 hodinaVaření: 3 hodiny a 10 minutKategorie: SnadnéPorcí: 8 Ingredience na...
Grilovaná vepřová panenka
Grilování je českým národním sportem, stejně jako pojídání vepřové panenky. Proč...
Vepřová panenka se směsí koření
Vepřová panenka může mít mnoho příchutí, ovšem ta se směsí česneku, oregana, kmínu,...
Úžasná vepřová panenka v pomalém hrnci – nejlepší recept
Tohle se vám bude rozplývat v ústech. Vepřová panenka během pečení nasákne lahodnou...
CHIA RAŽENKA S VEPŘOVOU PANENKOU, KRÉMEM S UZENOU PAPRIKOU A GRILOVANOU ZELENINOU
Ingredience na dvě porce: 2 chia raženky½ polévkové lžíce pomazánkového másla½...
Vepřo, knedlo, zelo – recept
V českých kuchyních neexistuje větší klasika. Zároveň si tento poklad nelze dát nikde...
Vepřové řízky s hruškami – Recept
Ingredience 4 vepřové řízky2 hruškysůl, mletý pepř30 g tuku Omáčka: 1-2...
Vepřové řízky s houbami a rajčaty – Recept
Ingredience 600 g vepřové kýty bez kosti200 g hub200 g rajčat40 g...
Vepřové řízečky s bramboráčky – Recept
Ingredience 4 řízkymajoránka5 stroužků česnekuvejcesůl, pepřhladká...
Vepřový guláš – recept
Nic nepotěší tak, jako dobrý guláš z vepřového masa. Varianta s vepřovým masem výrazně...
Katův šleh s bramboráčky nebo lečem – recept
Za dobu, co se katův šleh podával v českých restauracích, nezískal zrovna nejlepší...
Vepřová pečeně – nejlepší recept
Voňavá vepřová pečeně patří k nejlepším jídlům, které lze nabídnout hostům. Je...
Segedínský guláš – nejlepší recept
Čas od času přijde chvíle na pořádný guláš. Za ten segedínský mohou být Češi...
Recept – přírodní vepřový řízek
Ingredience: 500 g vepřového masa z kýty nebo vepřové pečeněsůlšpetka mletého...
Trhané vepřové s květákovo-parmazánovou kaší
Trhané vepřové je naprosto super jídlo. Je sice pravda, že příprava je trochu více...
Recept – masové hašé
Ingredience: 500g nakrájeného vařeného nebo pečeného vepřového masa500ml vepřového...
Trhané vepřové
Trhané vepřové je báječně šťavnaté, tak akorát ostré a přitom se dá servírovat na...
Bůček pro „velké kluky“, ale nejen pro ně
Suroviny použité v téhle vydatné pochoutce svádějí k tomu servírovat ji přednostně...
Recept – moravský vrabec
Ingredience: 400 g vepřové plece400 g libovějšího bůčku1 velká cibule1 palička...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang