
Ingredience
- 1/2 kg bůčku
- česnek
- sůl
- červená mletá paprika
Postup
V papiňáku v minimálním množství vody uvaříme bůček doměkka. Vychladlý se vcelku očesnekuje, osolí a obalí v paprice. Přikrytý se dá do ledničky. Krájí se na slabé plátky.
V papiňáku v minimálním množství vody uvaříme bůček doměkka. Vychladlý se vcelku očesnekuje, osolí a obalí v paprice. Přikrytý se dá do ledničky. Krájí se na slabé plátky.
Čínské nudle a omáčka – s kuřecím masem, zeleninou a smažené – recept
Pečená vepřová krkovice – recept a tipy, co uvařit
Boloňské špagety – s pravou boloňskou omáčkou – recept
Minutky z kuřecího masa, rychlovky – recepty
Domácí lečo – recept
Vepřo, knedlo, zelo – recept
Cuketové placky a cukeťáky – nejlepší recept
Nejlepší pravý segedínský guláš – recept
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang