Kuřecí na medu a česneku v pomalém hrnci – recept

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMarinádyMasoPomalý hrnecSlané recepty
kureci-na-medu-s-cesnekem

Tento pokrm má pokaždé úspěch u dospělých i dětí. Podávejte ho s rýží basmati nebo quinoou a dušenou nebo pečenou zeleninou.

Ingredience

  • 4 kuřecí stehna bez kůže a kostí, nebo kuřecí křídla
  • ½ šálku sójové omáčky
  • ½ šálku kečupu
  • ⅓ šálku medu
  • 3 stroužky česneku, drcené
  • 1 čajová lžička sušené bazalky

Postup

  1. Kuřecí stehna položte na dno pomalého hrnce.
  2. V misce prošlehejte sójovou omáčku, kečup, med, česnek a bazalku a přelijte jimi kuře.
  3. Vařte na nízkém stupni po dobu 6 hodin.
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang