
Dokonalé trhané hovězí maso podávejte na křupavých rohlících s opečenou sladkou nebo pálivou paprikou.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 4 hodiny 5 minut
- Celkem: 4 hodiny 15 minut
Ingredience
- 3 šálky vody
- 1 balení suché směsi na salátový dresink italského typu
- 1 lžička sušeného oregana
- 1 lžička sušené bazalky
- 1 lžička sušené petrželky
- 1 lžička cibulové soli
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 bobkový list
- 1 lžička soli
- 1 lžička mletého černého pepře
- 1 pečeně z kýty
Postup
- V hrnci smíchejte vodu, směs na salátovou zálivku, oregano, bazalku, petrželku, cibulovou sůl, česnekový prášek, bobkový list, sůl a černý pepř. Dobře promíchejte a přiveďte k varu.
- Vložte pečeni do pomalého hrnce a přelijte směsí salátové zálivky.
- Přikryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 10 až 12 hodin nebo na vysokém stupni po dobu 4 až 5 hodin. Po upečení odstraňte bobkový list a maso rozdrobte vidličkou.