Recept na trhané hovězí v pomalém hrnci

Hlavní jídlaHovězí masoMasoPomalý hrnecSendvičeSnacky
Trhané hovězí maso

Dokonalé trhané hovězí maso podávejte na křupavých rohlících s opečenou sladkou nebo pálivou paprikou.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 4 hodiny 5 minut
  • Celkem: 4 hodiny 15 minut

Ingredience

  • 3 šálky vody
  • 1 balení suché směsi na salátový dresink italského typu
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička sušené bazalky
  • 1 lžička sušené petrželky
  • 1 lžička cibulové soli
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 1 bobkový list
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mletého černého pepře
  • 1 pečeně z kýty

Postup

  1. V hrnci smíchejte vodu, směs na salátovou zálivku, oregano, bazalku, petrželku, cibulovou sůl, česnekový prášek, bobkový list, sůl a černý pepř. Dobře promíchejte a přiveďte k varu.
  2. Vložte pečeni do pomalého hrnce a přelijte směsí salátové zálivky.
  3. Přikryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 10 až 12 hodin nebo na vysokém stupni po dobu 4 až 5 hodin. Po upečení odstraňte bobkový list a maso rozdrobte vidličkou.
IngredienceRecept

© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang