Recept na sendviče s trhaným hovězím masem

GrilováníHlavní jídlaHovězí masoMasoSendvičeSlané recepty
sendvice-s-trhanym-hovezim

Připravte si s námi tyto lákavé sendviče s pomalu pečeným hovězím masem, krémovou barbeque omáčkou a přílohou podle vaší chuti.

Ingredience

  • 2 lžičky sušeného celeru
  • 2 lžičky mletého černého pepře
  • 1 a ½ lžičky soli
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 lžička sušené cibule
  • 2 lžičky worcestrové omáčky
  • 1,3 kg hovězího hrudí
  • 1 šálek ruského dresinku
  • 1 šálek barbeque omáčky
  • 8 rozpůlených housek

Postup

  1. V malé misce smíchejte celer, pepř, sůl, sušený česnek a cibuli a vmíchejte worcestrovou omáčku. Směs rozetřete po celém hovězím.
  2. Maso vložte do pomalého hrnce. Přikryjte a vařte na nízkém stupni, dokud hovězí maso nezměkne a nepůjde snadno roztrhnout vidličkou, přibližně 8 hodin.
  3. Přeneste hovězí maso na prkénko a roztrhejte ho na malé kousky pomocí dvou vidliček.
  4. 1/2 hrnku tekutiny z pomalého hrnce přelijte do hrnce. Vmíchejte ruský dresink a barbeque omáčku a přiveďte k varu.
  5. Vraťte trhané hovězí do pomalého hrnce. Přidejte směs na barbeque, přiklopte a vařte na nízkém stupni, dokud se chutě nespojí, přibližně 1 hodinu.
  6. Na rozkrojené housky dejte vrstvu hovězího masa a omáčky a doplňte oblíbenou zeleninou.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang