
Recept na lahodné kuřecí BBQ v pomalém hrnci
Příprava tohoto kuřecího masa v pomalém hrnci je tak snadná - vše se jednoduše vloží do...
Pomalý hrnec, zvaný slow cooker, je čím dál častějším pomocníkem v kuchyni. Dominantou tohoto pomocníka je pozvolné vaření, kdy se v surovinách neodpařují tekutiny a veškeré minerály a vitamíny zůstávají zachovány uvnitř.
Navíc stačí pomalý hrnec pouze naplnit příslušnými ingrediencemi a odejít, hrnec vše udělá sám a pak už stačí pouze prostřít. Pomalý hrnec je skvělý i na polévky, především pro hovězí vývary, které se můžou vařit i 8-10 hodin.
Pomalý hrnec je ideální především pro maso, které se po uvaření zcela rozpadá. Vhodný je také pro různé omáčky, kdy základ tvoří zelenina a celý kus masa. Výborná je z pomalého hrnce svíčková, guláš, houbová omáčka či masové kuličky s rajskou omáčkou.
Pomalý hrnec je také možné využít i pro zeleninové polévky, které mohou být z čočky, hrachu, dýně nebo jakékoliv jiné bezmasé jídlo. Skvělá jsou i sladká jídla, jako sladké kaše nebo třeba i žemlovka.
Recept na lahodné kuřecí BBQ v pomalém hrnci
Příprava tohoto kuřecího masa v pomalém hrnci je tak snadná - vše se jednoduše vloží do...
Recept na šunku v pomalém hrnci
Nadýchaná, šťavnatá a plná chuti - domácí šunka připravená v pomalém hrnci je lahodnou...
Pečené kuře z pomalého hrnce – recept
Pokud máte rádi kuřecí maso, ale nemáte čas a chuť stát celé hodiny v kuchyni, může...
Kuřecí na medu a česneku v pomalém hrnci – recept
Tento pokrm má pokaždé úspěch u dospělých i dětí. Podávejte ho s rýží basmati nebo...
Recept na hráškovou polévku z pomalého hrnce
Když máte v lednici zbytky šunky, můžete uvařit hrachovou polévku. Stačí naházet...
Recept na jehněčí kýtu v pomalém hrnci
Uvařte jehněčí kýtu v pomalém hrnci a odměnou vám bude křehké maso, které se rozplývá...
Recept na masové kuličky z pomalého hrnce
Tento snadný recept na masové kuličky snadno připravíte v pomalém hrnci. Podávejte s...
Recept na trhané hovězí v pomalém hrnci
Dokonalé trhané hovězí maso podávejte na křupavých rohlících s opečenou sladkou nebo...
Recept na kohouta na víně
Připravte si tuto tradiční francouzskou pochoutku i u vás doma. Pokud nemáte kohouta, hodí...
Recept na jednoduchou hovězí pečeni
Tento recept už nemůže být jednodušší. Vše připravíte v jednom hrnci, maso bude měkké...
Recept na dušené hovězí na pivu
Připravte si tento lahodný recept, pomalu dušené hovězí se rozplývá na jazyku a sladká...
Recept na kuřecí tikka masala z pomalého hrnce
Tato snadná tikka masala z pomalého hrnce podávaná s dušenou rýží vám zpříjemní...
Recept na hovězí Stroganoff z pomalého hrnce
Tento recept vám zabere více času než klasický Stroganoff, ale můžete na něj použít i...
Recept na pomalu vařené chilli
Tento vynikající recept na pikantní chilli se připravuje v pomalém hrnci. Začněte ho...
Recept na snadnou pečeni v tlakovém hrnci
Tato pečeně v tlakovém hrnci je neuvěřitelně křehká a chutná. Použití tlakového hrnce...
Jak vyrobit rajčatový protlak – recept
Domácí rajčatový protlak je úplně jiný, a mnohem chutnější, než ten, který si můžete...
Recept na sendviče s kuřecím masem
Tento recept na pomalé vaření Vám umožní vychutnat si opravdu všechny chutě, které...
Recept na snídaňový kastrol s pomalým vařením
Tento recept na snídaňový nákyp je velmi nenáročný na vaření. Můžete ho udělat večer...
Recept na zvěřinovou pečeni v pomalém hrnci
Zvěřinová pečeně v hrnci, pomalu vařená s cibulí, krémovou houbovou polévkou a...
Recept na Colleenův pomalý hrnec Jambalaya
Tato jambalaya v hrnci vznikla na základě dlouhého experimentování v průběhu let....
Recept na hovězí maso z pomalého hrnce
Zaneprázdněné maminky ocení jídla připravovaná v pomalém hrnci. Tento recept na hovězí...
Recept na pomalé vaření máslového kuřete
Toto máslové kuře - kuře dušené v sametové smetanové omáčce s rajčaty a indickým...
Recept na žebírka z pomalého hrnce
Tato pomalu vařená žebírka jsou snadnou alternativou tradičně dušených žebírek - jakmile...
Recept na dušené hovězí maso z pomalého hrnce
Když je ve vzduchu chladno, nic se nevyrovná tomuto dušenému hovězímu masu. Tento vydatný...
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang