Recept na lahodné kuřecí BBQ v pomalém hrnci

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMasoPomalý hrnec
kureci-bbq-v-pomalem-hrnci-recept

Příprava tohoto kuřecího masa v pomalém hrnci je tak snadná – vše se jednoduše vloží do pomalého hrnce bez jakékoli speciální přípravy. Upečené maso je křehké, šťavnaté a vynikající.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření: 4 hodiny
  • Celkem: 4 hodiny 5 minut

Ingredience

  • 5-6 ks kuřecích prsou
  • 420 g BBQ omáčky
  • 1/2 střední cibule, nastrouhaná (se šťávou)
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • 2 lžíce hnědého cukru

Postup

  1. Všechny ingredience na omáčku smíchejte v pomalém hrnci.
  2. Přidejte kuře a otáčejte, aby se obalilo. Přikryjte a vařte 3 až 4 hodiny na vysoké teplotě nebo 6 až 7 hodin na nízké teplotě.
  3. Kuře je hotové, když je propečené a snadno se rozdrobí.
  4. Kuře vyjměte na prkénko a každé prso natrhejte dvěma vidličkami.
  5. Vložte rozdrobené kuře zpět do hrnce a promíchejte, aby se obalilo lahodnou omáčkou.
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang