Pečené kuře z pomalého hrnce – recept

Drůbeží masoHlavní jídlaKuřecí masoMasoPomalý hrnec

Tento recept na pečené kuře z pomalého hrnce se připravuje velmi snadno. Kuře se v pomalém hrnci dusí několik hodin a je trochu pikantní.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Doba vaření: 4 hodiny
  • Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 půlky kuřecích prsou bez kůže a kostí
  • 1 láhev barbeque omáčky
  • 1/4 šálku destilovaného bílého octa
  • 1/4 šálku hnědého cukru
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 1/2 lžičky červených pepřových vloček

Postup

  1. Kuřecí prsa vložíme do pomalého hrnce.
  2. V misce šleháme barbeque omáčku, ocet, hnědý cukr, česnekový prášek a pepřové vločky, dokud se cukr nerozpustí. Přelijeme směsí kuře.
  3. Vaříme na nízkém stupni po dobu 4-6 hodin.
IngredienceRecept

© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang