
Rajská omáčka – nejlepší recept z protlaku
Klasika a stálice českých kuchyní. Voňavá, nasládlá a sytě červená. Taková přesně je...
Červená barva, vůně skořice, rozpadající se maso a knedlíky, tak taková je klasická rajská omáčka. Pro její základ je nejlepší vývar z hovězího masa, kdy maso se poté použije do omáčky. Do rajské také patří rajčatový protlak a kečup.
Místo hovězího masa se dají do rajské omáčky také udělat i masové kuličky. Rajská omáčka se také používá pro omáčku na plněné papriky mletým masem, díky paprikám získá omáčka skvělý nádech a jinou, specifickou, chuť.
Rajská omáčka – nejlepší recept z protlaku
Klasika a stálice českých kuchyní. Voňavá, nasládlá a sytě červená. Taková přesně je...
Recept – italská rajská omáčka na těstoviny
Ingredience: 800 g konzervovaných loupaných rajčat1 cibule3-4 stroužky česneku1 lžíce...
Recept – rajská omáčka se smetanou
Ingredience: 500 g rajčat nebo 200 g rajčatového protlaku2 lžíce hladké mouky3 lžíce...
Rajská omáčka – Recept
Ingredience jíška (4 dkg másla a 4 dkg mouky)0,5 litru vývaru z kostí nebo masatrochu...
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Ingredience: 500 g mletého maso4 paprikové lusky2 cibule1 svazek...
Recept – rajská omáčka z rajčat
Ingredience: 2 lžíce másla2 lžíce hladké mouky8 rajčat2 kuličky pepře2 kuličky...
Plněné paprikové lusky v rajské omáčce – Recept
Ingredience Na plněné papriky: 4 papriky500 g mletého masasůl1...
Fazole v rajské omáčce – Recept
Ingredience 50 dkg fazolí8 dkg rajského protlakucibuleolejsůlčesnekhladká...
© 2022 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang