
Milovaná koprovka vegansky se šťouchačkama
Rostlinné alternativy smetany mi přijdou dost chabé a řekněme si to upřímně, chuťově...
Koprovou omáčku nemá úplně každý ve velké oblibě, a to díky aromatu, který kopr produkuje.
Kopr se ovšem nepoužívá pouze do omáčky, ale je velmi důležitým pro zavařené okurky, může se přidat i do polévky kulajdy nebo případně přidat do různých dipů či zeleninových salátů.
Zpravidla se koprová omáčka dělá s hovězím masem a knedlíky, nicméně se dá uvařit i s vajíčkem na tvrdo a brambory. Jako základ pro omáčku je výborný silný hovězí vývar.
Samotná omáčka je pak bílé smetanové barvy, do které se přidává, ideálně čerstvý, nasekaný kopr.
Milovaná koprovka vegansky se šťouchačkama
Rostlinné alternativy smetany mi přijdou dost chabé a řekněme si to upřímně, chuťově...
Recept – koprová omáčka s houbami
Ingredience: 300 g lišek (kuřátek) nebo jiných hub100 g máslasůl2 žloutky500 ml...
Koprová omáčka, kterou budete milovat
Znáte to, když se probudíte z obzvláště příšerného snu a celý den je tak...
Recept – koprová omáčka
Koprová omáčka je jedním ze strašáků, kteří pronásledují mnoho lidí od doby...
Koprová omáčka
Koprová omáčka patří ke klasickým českým omáčkám. Její chuť je sladko-kyselá se...
© 2023 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang