Nejlepší recept na grilované avokádo

Grilované ovoceGrilování
grilovane-avokado-5195267

Grilované avokádo je trik, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete. Grilování avokáda dodá každému soustu kouřovou chuť: a spodní část se zbarví do jasně zelené barvy.

Avokádo je jednou z nejoblíbenějších zdravých potravin poslední doby, přestože se jedná o kalorickou bombu. Avokádo kalorie jsou nasyceny tukem, ovšem zdraví prospěšným. Sacharidů a bílkovin má avokádo pomálu.

Jak grilovat avokádo

Grilování dodá avokádu kouřovou příchuť, kterou mám ráda. Je to také velmi snadná příloha a její grilování trvá jen 5 minut. Zvažte ji na všechny letní večírky a grilování.

Ingredience

  • 2 avokáda
  • extra panenský olivový olej
  • sůl

Postup

  1. Předehřejte gril na středně vysokou teplotu.
  2. Avokádo rozkrojte na polovinu a odstraňte pecku.
  3. Řezné strany půlek avokáda lehce osolte a lehce pokapejte olivovým olejem.
  4. Půlky avokáda grilujte řeznou stranou dolů celkem 4 až 6 minut, dokud se nevytvoří grilovací stopy.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang