Suchá marináda na žebírka – recept

GrilováníMarinádySlané recepty

Tato suchá marináda na žebírka v sobě skvěle kombinuje lahodnou chuť několika druhů koření. Její příprava je snadná a marináda se výborně hodí ke všem druhům masa. Zejména tato marináda skvěle doplní pomalu pečenou krkovičku.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut

Ingredience

  • 3 lžíce hnědého cukru
  • 1 a ½ lžíce papriky
  • 1 a ½ lžíce soli
  • 1 a ½ lžíce mletého černého pepře
  • 1 lžička česnekového prášku

Postup

  1. V malé misce smíchejte hnědý cukr, papriku, sůl, pepř a česnekový prášek. Potřete vepřová žebra.
  2. Pro dosažení nejlepších výsledků nechte žebra marinovat přes noc.
  3. Žebra grilujte podle potřeby.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang