Recept na svařené víno s jablečným ciderem

Likéry a vínaNápojeVíno

Vyzkoušejte tuto verzi klasického svařáku, který je tentokrát doplněný o jablečný cider a skvělý zimní drink na zahřátí je na světě.

Ingredience

  • 1 litr jablečného cideru
  • 1 láhev červeného vína, například Cabernet Sauvignon
  • 60 ml medu
  • 2 tyčinky skořice
  • 1 pomeranč zbavený kůry a odšťavněný
  • 4 celé hřebíčky
  • 3 badyány
  • 4 pomeranče, oloupané, na ozdobu

Postup

  1. Ve velkém hrnci smíchejte jablečný cider, víno, med, skořicové tyčinky, kůru, šťávu, hřebíček a badyán, přiveďte k varu a na mírném ohni prohřívejte 10 minut.
  2. Nalijte do hrnků, do každého přidejte pomerančovou kůru a podávejte.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang